Лого
Deckingbg Sitemap
Начало Декинг Галерия Омасляване F.A.Q. Референции Контакти  
 
 

Омасляване и поддръжка

Deckingbg

Екстериорната дървесина под формата на настилки за тераси, пътеки, фасади, градински мебели, парапети, перголи и др. е изложена постоянно на външното въздействие на метеорологичните фактори като дъжд, вятър, слънце, сняг, влага, температурни изменения и др. Без правилно третиране /защита, почистване и поддръжка/ тя променя своя цвят и се амортизира.

Защитата на екстериорната дървесина се осъществява посредством третиране със специално създадени за целта масла – масла за защита на дървени тераси и фасади и масла за защита на градински мебели. Използването на такива масла позволява дървената тераса да се съхрани гладка и красива, цветовете се запазват свежи, а появата на зелено покритие от лишеи, гъбички, плесени и др. се потиска. Добрата защита на дървесната повърхност удължава значително живота на градинските мебели от дърво.

Маслата WOCA /Terrassenoel, Aussenholzoel, Gartenmoebeloel/ съдържат и един превъзходен UV-блокер, който свежда до минимум посивяването на дървото под влияние на слънчевите лъчи. Освен това маслото прониква дълбоко в дървото и създава един водоотблъскващ слой. От друга страна специални съставки възпрепятстват ефикасно появата на лишеи, мъхове, плесени, гъбички и др. подобни. Правилно третирани вашите дървени тераси, фасади, мебели, перголи, парапети и други се запазват красиви и защитени за дълъг период от време от слънцето, вятъра и водата.

Почистването с препаратите на WOCA /Terrassenreiniger, Aussenreinigerq Holzentgraeuer A&B/ е не само козметична операция, а е задължително преди каквото и да е третиране със защитни масла. Преди омасляване дървото трябва да се почисти добре и да се отстранят напълно мърсотията, мазните петна и всякакви лишеи, мъхове, плесени, гъбички и др. подобни. Всички почистващи препарати на WOCA започват да действат още с допира до замърсената повърхност.

 

Продукти за омасляване и поддръжка

 
 
 
 

Новини

01.05.2010
 
От днес,

5% отстъпка

За количества над 50 квадрата от всички налични декинги.

отстъпката важи до 30.06.2010г. или до изчерпване на количествата
 
научете повече
 
01.05.2010
 

30% ОТСТЪПКА


От цената на монтажа

отстъпката важи до 30.06.2010г.
 
научете повече
 

Топ продукти

 
 
 
 
deckingparket.com figuralenparket.com
"СД-Инженеринг" ЕООД © 2014